Reviews

Wij vragen onze klanten om een kort stukje te schrijven over de eerste ervaringen met Nucce. Hieronder lees je de tot zover ontvangen reviews.

Heb jij ook een product van Nucce afgenomen? Dan ontvangen wij ook graag jouw feedback.

En ben je ergens niet tevreden over? Dan vinden we dat net zo belangrijk om te horen! Meld het ons want alleen dan kunnen wij er iets aan doen. Wij willen graag leren van jouw terugkoppeling want alleen op die manier kunnen wij ervoor zorgen dan al onze klanten Nucce fans worden…..

 • Frits Nelissen Juni 2021

  Jong en nieuw bedrijf. Leuk team, ik gunde ze de opdracht. Ik ben erg tevreden over de inmeetservice, uitleg en de snelle opvolging om alles te installeren. Je merkt dat ze nog aan het opstarten zijn maar dit doet zeker niets af aan de kwaliteit, communicatie en de afhandeling van de opdracht. Toppers!! Ga zo door en jullie komen er wel…..;-)

 • Anne van Loon Juni 2021

  Ik kwam via mijn buurvrouw, een bekende van de eigenaar, in contact met Nucce. Na een vriendelijke dame aan de telefoon gesproken te hebben werd er een afspraak met Faruk gemaakt. Faruk komt zijn afspraken na. Weet waar hij het over heeft en de Nucce horren zijn degelijk en passen als de beste. Alleen maar lof. Ga zo door. Ik kan dit bedrijf aan iedereen aanbevelen.

 • Anoniem Juni 2021

  Er kwamen twee medewerkers van Nucce, netjes op het afgesproken tijdstip langs. Het inmeten kwam nog een beetje onwennig over maar ik wist dat het bedrijf, bij mij in de wijk in Eindhoven, onlangs opgestart is. De horren zijn vervolgens netjes passend en geheel volgens vooraf besproken uitgangspunten geproduceerd en bij mij gemonteerd. Het advies was goed en ik heb eigenlijk niets op het hele proces aan te merken. De inmeetservice en montage die aangeboden wordt is fijn voor iemand met twee linkerhanden.

 • Jaapie Juni 2021

  Via bekenden die onlangs een overkapping hebben laten installeren werden we doorverwezen naar Nucce. Na hun goede ervaring en het opkomende goede weer werden we extra gemotiveerd nu ook eindelijk het initiatief te nemen om een overkapping aan te schaffen. Nucce is zeker niet de goedkoopste maar de kwaliteit, professionaliteit en de goede referentie van onze vrienden maakten het dat we geen moment getwijfeld hebben om met Nucce in zee te gaan. We genieten nu sinds een week van onze heerlijke overkapping en ernaar uit dat de zomer nu eindelijk begint.

 • Eline van der Sanden Juni 2021

  Wij waren op zoek voor onze bestaande overkapping naar glazen schuifwanden. Met deze glazen schuifwanden kunnen we al veel eerder naar buiten van onze overkapping genieten. Deze hebben we vorig jaar aangeschaft. Nucce levert ook losse glazen schuifwanden ook al komt de overkapping niet van hun vandaan. Het bedrijf wat onze overkapping destijds geleverd heeft reageerde niet op ons contactverzoek. Faruk daarentegen reageert alert, komt zijn afspraken na en boven verwachting werd alles binnen 2 weken geleverd en gemonteerd. Fantastisch. Wij zijn kaar voor de zomer.

 • Omer Mei 2021

  Ik heb twee mooie knikarmschermen bij dit bedrijf besteld. Stevig en degelijk voor mijn twee winkelpanden. Helaas wat problemen bij de montage met een defecte ledstrip bij een van de schermen. Ik heb er vertrouwen in dat dit netjes word opgelost. Er is mij toegezegd dat er een nieuwe geleverd gaat en uitgewisseld gaat worden. Ik wacht netjes even af. Al met al zijn de schermen van goede en deugdelijke kwaliteit. Als het probleem met het licht opgelost wordt ben ik erg tevreden. Ik wacht nog even af.