Traditioneel

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

De standaard Nucce overkappingen, bekend als de traditionele aluminium overkappingen, bestaan uit een constructie van hoogwaardig aluminium, door ons op maat gemaakt voor jouw woonsituatie. Ondanks dat het een welbekende “traditionele” overkapping genoemd kan worden is deze standaard Nucce overkapping uitgevoerd in een erg modern ontwerp. Stevige profielen en strakke lijnen.

Erg belangrijk is de hoogwaardige kwaliteit van ons profiel. Omdat dit een erg veel gevraagd product is zijn er ook erg veel aanbieders in de markt en is het erg belangrijk dat u kiest voor een product en een leverancier met een continue hoge kwaliteit. Dat is waarom u voor Nucce kiest.

Onze standaard overkapping is leverbaar in de kleuren RAL7016 (antraciet) en RAL9005 (zwart). De kleur wordt aangebracht middels een hoogwaardige poedercoating.

Onze standaard aluminium overkapping is in alle gewenste maten te verkrijgen. In onze productie lokatie in Eindhoven produceren wij de door jou gewenste overkapping volledig op maat. Omdat wij alles leveren vanuit voorraad zijn onze levertijden ook kort zodat jij zo snel mogelijk kunt gaan genieten van je nieuwe aanwinst.

De uitbreidingsmogelijkheden

Nadat je de afmeting van je gewenste overkapping hebt gekozen, heb je de mogelijkheid om deze verder naar wens af te werken met diverse mooie extra’s. We kunnen verlichting aanbrengen, prachtige LED-spots, maar ook screens of wanden in aluminium of glas, horizontaal of verticaal te openen. Of kies je liever voor een directe sfeerbrenger middels het unieke schaduwdoek (“gordijnen”).

Stel bij ons zelf je overkapping samen, volledig naar eigen wens, afgestemd op jouw smaak en jouw toepassing.

Dakafwerking

Bij onze standaard overkapping heb je de keuze uit een glazen of polycarbonaat dak. Het glazen dak kan in helder, melk- of getint glas en is eventueel te voorzien van zonwering. Het polycarbonaat dak is verkrijgbaar in een heldere of opaal uitvoering. Stel je eigen gewenste ontwerp samen en zo geniet je het hele jaar door van een knus en fijn plekje buiten helemaal uitgevoerd conform jouw wens.

Zijwanden

Alle zijden van de overkapping kunnen volledig of gedeeltelijk open en/of gesloten worden uitgevoerd. Mogelijkheden hierin zijn aluminium, polycarbonaat of glazen zijwanden. De schuine bovenzijde van de zijwand wordt voorzien van een spie in polycarbonaat of glas, afhankelijk van de gewenste uitstraling die je wenst te bereiken.

Glazen schuifwanden

Met glazen schuifwanden kun je op elk willekeurig moment bepalen hoe je je extra leefruimte af wilt sluiten of juist de verbinding wil maken met buiten. Glazen schuifwanden kunnen zowel voor de voorzijde maar ook voor de zijwand van een overkapping gekozen worden.
Afhankelijk van het seizoen en de temperatuur kun je de ruimte onder je overkapping gesloten houden of deels of helemaal openen. Als je de glazen schuifwanden sluit is je overkapping helemaal dicht. Met onze borstelprofielen creëer je een volledig winddichte afsluiting.

Zo maak je van je overkapping van elk moment een prettige lounge voor jou en je familie of gasten, ongeacht het seizoen en de temperatuur buiten.

LED verlichting

Indien je kiest voor de optie LED verlichting wordt deze standaard geleverd met afstandbediening.  Onze LED verlichting geeft warm wit licht en is standaard dimbaar. Je kunt kiezen voor 6, 8, 10 of 12 spots. Maak jouw gewenste keuze bij de lijst met opties in het overzicht van de offerte aanvraag.

Bestel online of bezoek onze productielocatie

Je stelt een overkapping eenvoudig samen via onze website. Kies het type overkapping, maar bepaal ook de kleur, de afmetingen en eventuele extra uitbreidingen. We gaan voor je aan de slag en stellen een offerte op maat op. Ben je geïnteresseerd? Wacht niet langer en vul hier je gewenste keuzes in.

Na akkoord op de offerte brengen wij eerst nog een bezoek op locatie om alles maten te controleren en de situatie op te nemen. Hierna gaan we voor je aan de slag, zodat jij zo snel mogelijk kunt gaan genieten van jouw lamellendak overkapping.

Vind je het moeilijk om een keuze te maken? Wij adviseren je graag over de verschillende mogelijkheden geschikt voor jouw situatie. Neem contact met ons op voor telefonisch advies of plan een afspraak bij ons op lokatie in Eindhoven. Hier bespreken we graag jouw wensen en laten we je graag onze mogelijkheden zien.