Lamellendak

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Geniet jij graag van het buitenleven? En wil je maximaal profiteren van je tuin? Een Nucce overkapping met lamellendak laat jou ieder moment van de dag genieten van een comfortabel plekje in de heerlijke buitenlucht. Op een zonnige dag open je de lamellen om van het zonnige weer te genieten en op regenachtige dagen sluit je de lamellen, zodat je droog en beschut zit. De Nucce lameldak overkappingen zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en kunnen worden afgewerkt met schitterende opties. Via onze website stel je je eigen overkapping met lamellendak geheel naar eigen smaak en wens samen. Laat je verrassen door ons aanbod, vraag een offerte aan en bestel online.

Overkapping lamellendak kopen

Dit type overkapping is door de jaren heen enorm gegroeid in populariteit vanwege de veelzijdigheid en verschillende mogelijkheden die lamellen bieden. Naast functionaliteit heeft de prachtige moderne en luxe uitstraling ook invloed op deze toename van vraag. De Nucce lamellendak overkappingen zijn van de hoogste kwaliteit. Wij garanderen je duurzame modellen die voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Wanneer je dus op zoek bent naar een lamellendak overkapping dan ben je bij Nucce aan het juiste adres. We geven je graag deskundig en persoonlijk advies en staan garant voor een vakkundige montage. Een persoonlijke service staat bij ons hoog in het vaandel. Kom langs in onze productielocatie in Eindhoven om dit te ervaren.

Lamellendak overkapping op maat

Bij ons koop je altijd overkappingen met lamellendak op maat welke je naar wens kunt samenstellen en afwerken. Je hebt ruime keuze uit materialen, afmetingen en kleuren. Maar hier houden de mogelijkheden niet mee op. De overkapping kan eventueel uitgebreid worden met een diversiteit aan zij- en achterwanden of verlichting. We adviseren je graag over de mogelijke opties. Hierdoor ben je verzekerd van een overkapping met lamellendak welke perfect aansluit op jouw wensen en behoeftes. Wil je inspiratie opdoen? Of wil je eerst eens een aantal overkappingen bekijken? Kom dan langs op onze locatie in Eindhoven. Hier krijg je een indruk van een greep uit ons assortiment en de bijbehorende mogelijkheden.

Verschillende soorten lamellendak overkappingen

In ons assortiment van overkappingen maken we onderscheid tussen 3 uitvoeringen die verkrijgbaar zijn met een lamellendak. Hieronder lichten we deze soorten verder toe.

Overkapping met kantelbaar lamellendak

We noemen onze overkappingen met kantelbaar lamellendak ook wel de Nucce bioclimatics. Je opent (kantelt) de lamellen eenvoudig met een afstandsbediening volledig of gedeeltelijk. Deze overkapping kan tegen de gevel van je woning en is ook heel geschikt als vrijstaand product. Het dak bestaat uit aluminium lamellen welke vrij georiënteerd kunnen worden. Hierdoor wordt een open, halfopen of gesloten plafondstructuur gecreëerd. De lamellen kunnen in elke gewenste stand gepositioneerd worden. Dit maakt het dat dit product niet alleen zonwerend, maar in gesloten toestand dus ook waterwerend én uiterst duurzaam is:

  • Hybride – bioclimatic – zonwering
  • Roterende lamellen
  • Zonwerend
  • Waterwerend
  • Degelijk en duurzaam
  • Voorzien van LED-strips (RGB) rondom (standaard)
  • Uitbreidbaar met screens, glaspanelen of schaduwdoek (ook wel gordijnen genoemd).

Aan de hand van de oriëntatie van de lamellen kan de hoeveelheid licht en ventilatie in de ruimte eronder aangepast worden waardoor je in elk seizoen, bij elke weersomstandigheid en elke wens een natuurlijk en persoonlijk microklimaat kunt creëren. Een ideale oplossing voor wie in alle vrijheid wil genieten van het buitenleven. De overkappingen met lamellendaken hebben een tijdloze stijl waarbij kwaliteit, design en gebruikersgemak optimaal gecombineerd worden.

Overkapping met schuifbaar lamellendak

Je kunt echter ook kiezen voor een overkapping met schuifbaar lamellendak, ook wel de Nucce retractabel bioclimatic genoemd. Het verschil tussen een kantelbaar en schuifbaar lamellendak wordt al enigszins verraden door de namen. Een kantelbaar lamellendak kun je enkel openen of dichtzetten door de lamellen te kantelen. Onze schuifbare lamellendaken kunnen volledig opengezet worden. Met een afstandbediening of via een app op  je telefoon kun je de lamellen helemaal open schuiven. Hierdoor ontstaat er een open dak op je overkapping. Deze lamellen bieden dus nog meer flexibiliteit. Ideaal als je het fijn vindt om lekker in het zonnetje te zitten of als je snel een plekje met veel schaduw wilt creëren. Je kunt hierbij gewoon heerlijk onder je overkapping blijven zitten!

Volledig custom made

Gaat je voorkeur uit naar een ander model of een specifiek ontwerp waarbij je je eigen ideeën, liefst zonder restricties in kleur, materiaal, maatvoering, maximale overspanning en zijafwerking wenst te kiezen, neem dan vooral contact met ons op. Wij vertalen jouw unieke wensen naar een “custom made” overkapping. Compleet naar wens ontworpen en op maat gemaakt voor jou, op basis van jouw voorkeuren en jouw smaak. Heb je interesse in een custom made oplossing? Neem contact met ons op, we zijn benieuwd naar je wensen en ideeën!

De uitbreidingsmogelijkheden

Nadat je de soort lamellendak overkapping hebt gekozen, heb je de mogelijkheid om deze verder naar wens af te werken met diverse mooie extra’s. Ter overweging kunnen screens, aluminium wanden, glazen (schuif)wanden of schaduwdoek (“gordijnen”) aangeboden worden. Lees hieronder meer over deze verschillende opties.

LED verlichting wordt door ons standaard geïntegreerd. Dit omdat we zien dat dit een optie is die bijna altijd wordt gekozen. De ervaring heeft geleerd dat die ene klant die hier niet voor kiest later spijt heeft en achteraf inbouwen is erg omslachtig.

Glazen schuifwanden – horizontaal.

Alle zijden van de overkapping kunnen volledig of gedeeltelijk open en/of gesloten worden uitgevoerd. Een van de mogelijkheden hierin zijn glazen schuifwanden.

Met glazen schuifwanden kun je op elk willekeurig moment bepalen hoe je je lamellendak af wilt sluiten of dat je juist de verbinding wil maken met buiten. Glazen schuifwanden kunnen deels of aan alle zijden geplaatst worden. Afhankelijk van het seizoen en de temperatuur kun je zo de ruimte onder je overkapping gesloten houden of deels of helemaal openen. Wat je kiest is natuurlijk ook afhankelijk van de functie die je de lamellendak overkapping wilt geven. Als je de glazen schuifwanden sluit is je overkapping helemaal dicht. Met onze borstelprofielen creëer je een volledig winddichte afsluiting.

Zo maak je van je overkapping van elk moment een prettige lounge voor jou en je familie of gasten, ongeacht het seizoen en de temperatuur buiten.

Guillotine – verticale glazen schuifwanden

Een andere oplossing is een guillotine. Een guillotine is een verticaal glazen schuifraam wat naar wens volledig gesloten of voor twee derde van het oppervlak geopend kan worden!

De guillotine wordt geleverd met een afstandsbediening. De motor is van hoogwaardige kwaliteit, aangedreven met een ketting. Handig, want zo kunt u het glazen windscherm altijd aanpassen aan de weersomstandigheden.

De guillotine is een mooie glazen afsluiting, ideaal als terrasafscheiding, voor zijkanten waar je niet tussendoor hoeft te lopen.

De Guillotine is ook ideaal voor toepassingen in horecagelegenheden. Met deze oplossing krijg je een grote vrijheid om het terras geheel te openen of juist af te sluiten zodat je het buitenseizoen kunt verlegen.

Screens

Een screen, ook wel zonnescreen genoemd, is een vorm van zonwering die steeds vaker gebruikt wordt. Over het algemeen kun je een onderscheid maken in twee soorten screens. Een rolscreen en een zipscreen (ook wel ritsscreen genoemd). Deze twee soorten screens lijken erg veel op elkaar maar er is een belangrijk verschil. De rolscreen wordt alleen uitgerold en de zipscreen wordt aan de zijkant vastgeritst waardoor de windvastheid veel beter en de levensduur dus ook veel langer is. Bij Nucce passen we alleen zipscreens toe.

Op dit moment zijn onze zipscreens alleen in de kleurstelling RAL7016 leverbaar.

LED verlichting

De LED verlichting wordt bij de lamellendak overkapping standaard geleverd. Onze LED verlichting geeft warm wit licht en is standaard dimbaar, te bedienen met een afstandbediening.

Bestel online of bezoek onze productielocatie

Je stelt een lamellendak overkapping eenvoudig samen via onze website. Kies het type overkapping, maar bepaal ook de kleur, de afmetingen en eventuele extra uitbreidingen. We gaan voor je aan de slag en stellen een offerte op maat op. Ben je geïnteresseerd? Wacht niet langer en vul hier je gewenste keuzes in.

Na akkoord op de offerte brengen wij eerst nog een bezoek op locatie om alles maten te controleren en de situatie op te nemen. Hierna gaan we voor je aan de slag, zodat jij zo snel mogelijk kunt gaan genieten van jouw lamellendak overkapping.