Over ons

Visie

Nucce bouwt aan een merk van producten, allen gekoppeld aan woonplezier en buitenleven.
Wij bieden de klant een diversiteit aan oplossingen om nog meer plezier aan het buitenleven te beleven of om juist het plezier aan het buitenleven weer her te ontdekken.

Dit doen wij middels een variëteit van producten die direct of indirect samenhangen met het vergroten van woonplezier. Op dit moment is ons productportfolio met name nog gericht op de categorieën overkappingen, zonwering en insectenwering. Wij hebben de ambitie om dit portfolio in de toekomst verder uit te breiden met allerhande andere hieraan gerelateerde producten. Je bent bij ons altijd aan het juiste adres als het gaat om een gespecialiseerd maar wel breed advies over producten van hoogwaardige kwaliteit.

Nucce werkt dan ook alleen met een selectie van producten gemaakt van de beste basismaterialen waarvan we ook zeker weten dat onze klanten hier jarenlang plezier van zullen beleven. Met productselecties zijn we dan ook altijd even bezig voordat we deze in ons assortiment opnemen. Alleen op deze manier kunnen wij jou als klant gegarandeerd dat je bij ons terecht kunt voor de beste kwaliteit tegen een scherpe prijs.

Wij zijn zeker niet de goedkoopste in de markt maar wel een van de beste. Advies, inmeten of ondersteuning bij het inmeten, productie en professionele montage.
Dat is waar we voor staan.
Bij ons op locatie in Eindhoven vertellen we je graag meer over de mogelijkheden en vind je een greep uit ons assortiment.
En afhankelijk van je woonplaats en onze lokale vertegenwoordiging komen wij graag bij je langs voor een vrijblijvend advies.

Voordelen

De voordelen die wij jou als klant bieden:

  • Advies en hulp bij het vinden van het juiste product
  • Inspiratie advies bij ons of bij jou op locatie mogelijk
  • Zeer hoogwaardige kwaliteit voor betaalbare prijzen
  • Duitse degelijkheid
  • Op maat voor jou gemaakt
  • Eigen productie in Nederland
  • Professionele installatie
  • Wij doen wat we beloven !

Advies

Nucce gaat verder dan enkel het leveren en installeren van producten. Bij Nucce willen we graag meedenken met de klant. Of het nu gaat om insectenhorren, een overkapping of zonwering. We kijken samen met jou naar je wensen en je huidige situatie. Daarna vertalen we je wensen naar mogelijkheden en producten en kijken we samen waar jouw voorkeur naar uitgaat. Afgestemd op gebruik en jouw budget.

Inmeten

Nadat we afgestemd op jouw wensen je een voorstel hebben uitgebracht nemen we dit graag nog even samen met je door. Als het voorstel voldoet aan jouw verwachtingen ontvangen we graag je akkoord. Afhankelijk van het product komen we graag nog even op locatie kijken, mocht dit nog niet gebeurd zijn. We bekijken de situatie terplekke nog even en controleren de essentiële maten nog even goed. Mocht hier nog iets afwijkends uitkomen dan nemen we dat graag nog even voor akkoord met je door.

Produceren

Met jouw goedkeuring gaan we zo snel mogelijk voor je aan de slag. De Nucce producten worden speciaal voor jou op maat gemaakt. Met de materialen die we op voorraad hebben gaan we op onze productie locatie voor je aan de slag en bereiden we je bestelling voor. Als we alles compleet hebben nemen we contact met je op om de levering en eventuele montage te plannen zodat jij zo snel mogelijk kunt genieten van je extra woonplezier.

Monteren

Wanneer de levering ook installatie werkzaamheden of montage betreft plannen we samen op een voor jouw passend moment de levering van materialen en uitvoering van het werk. Onze professionele installatie medewerkers zullen je volledig ontzorgen en onze producten gebruiksklaar aan jou opleveren.