Schuifraam

Toont alle 4 resultaten

 • Nucce Inzethor (IID)

  Een vaste raamhor, ook wel inzethor (IID), klem je zonder te schroeven in je kozijn. Deze hor is zeer eenvoudig zelf te plaatsen en ook weer te verwijderen.

   108 Meer informatie
 • Nucce inzethor (IOD)

  Een vaste raamhor, ook wel inzethor (IOD), klem je zonder te schroeven tegen je kozijn. Deze hor is zeer eenvoudig zelf te plaatsen en ook weer te verwijderen.

   108 Meer informatie
 • Nucce plisse raamhor (PV)

  Plisse horren zijn bekend om het gevouwen gaas. Het voordeel van de Nucce plisse is dat deze een erg slanke inbouwdiepte heeft. Deze raamhor opent en sluit van onder naar boven.

   209 Meer informatie
 • Nucce Rolhor (RO)

  Een rolhor is ideaal voor ramen waar je niet continue een gesloten hor wilt. Als de hor niet gebruikt wordt zit er geen gaas voor het raam.

   167 Meer informatie

Die beestjes en insecten in huis ook zo beu? Maar je wil wel graag je huis of kamer lekker kunnen ventileren. Door een hor voor je schuifraam te plaatsen neem je al een grote stap in de goede richting om ongewenste dieren te weren maar toch een fris en gezond huis te hebben. Onze horren, geschikt voor schuiframen, zijn stuk voor stuk van Duitse topkwaliteit en gemaakt van duurzame materialen. Naast het tegenhouden van insecten kunnen horren ook pollen en andere stoffen buiten de deur houden. Zeker wanneer je kiest voor speciaal pollenwerend gaas ben je optimaal beschermd tegen allergieën. Ideaal dus voor degene die snel last hebben van hooikoorts bijvoorbeeld. Ontdek ons aanbod op onze webshop en bestel eenvoudig online.
Hor voor schuifraam kopen
Bij Nucce koop je horren voor schuiframen tegen aantrekkelijke prijzen. Wij hebben veel moeite gestoken en veel aandacht geschonken aan het samenstellen van ons aanbod. Onze horren hebben wij uitvoerig getest op functionaliteit, materiaalsterkte en gebruikersgemak. Zo kun je jarenlang plezier hebben van onze horren en genieten van een nagenoeg insectenloze woning. Bij ons heb je keuze uit diverse modellen en uitvoeringen van horren voor je schuifraam. Afhankelijk van de soort hor die je kiest, kun je deze aan de buiten- of binnenkant van je kozijn monteren. De volgende soort horren kun je bij ons bestellen:

Voorzet- of inzethor: Neemt weinig ruimte in op het kozijn en is toepasbaar in veel situaties. Ideaal voor ramen die alleen worden geopend of gekiept voor ventilatie.
Rolhorren: Een discrete en flexibele bescherming tegen insecten. Rolhorren worden typisch gebruikt voor ramen waarbij geen continue behoefte voor de afscherming tegen insecten gewenst is. De horren kunnen worden opgerold op het moment dat ze niet gebruikt worden. Ideaal ook voor ramen waar je de flexibiliteit wenst om bijvoorbeeld het beddengoed te laten luchten.
Scharnierende horren: Horren te gebruiken voor ramen die een opening of de flexibiliteit van een doorlaatmogelijkheid moeten bieden.

Schuifraam hor op maat
We willen dat je hor zo goed mogelijk past op je kozijn, daarom koop je de horren voor je schuifraam bij ons enkel op maat. Bij iedere hor staat een duidelijke meetinstructie die je aan kunt houden tijdens het inmeten van je kozijn. We adviseren je om deze instructies goed op te volgen voor het beste resultaat. Heb je een groot raam? Meet dan met 2 personen. Zo weet je zeker dat alle afmetingen kloppen. Als je klaar bent met het inmeten kun je de afmetingen doorgeven en wij zullen ervoor zorgen dat jouw hor exact op maat wordt gemaakt. Buiten het maatwerk kun je je bestelling nog meer personaliseren en naar wens samen stellen. Zo heb je keuze uit 10 standaard RAL-kleuren. Maar mocht je toch een andere RAL-kleur willen dan is dit zeker mogelijk. Geef het nummer aan ons door en wij zullen het regelen. Reken wel op een langere levertijd van ongeveer 10 dagen.
Wij staan voor je klaar
Bij vragen of twijfel kun je altijd even contact met ons opnemen. Onze professionele adviseurs staan voor je klaar en kunnen je helpen bij het maken van de juiste keuze. Daarnaast kun je onze handige keuzehulp raadplegen en daar alle soorten horren bekijken in een overzichtelijke weergave. Op deze pagina hebben we ook de installatiemogelijkheden en specificaties per product beschreven. Hoe je het raam opmeet? Raadpleeg dan onze meetinstructies.
Bestel online of kom langs op locatie
Heb je een geschikte hor voor je schuifraam gevonden? Bestel deze dan eenvoudig via onze website. We zullen er alles aan doen om je bestelling zo snel mogelijk te leveren. Je betaalt bij ons geen verzendkosten, de prijzen op de productpagina zijn dus de totaalprijs. Geen verrassingen meer dus bij het afrekenen van je winkelmandje.

Wil je inspiratie opdoen? Maak dan een afspraak en kom langs op onze locatie in Eindhoven. Ontdek ons complete assortiment van dichtbij. Let wel op dat je van tevoren een afspraak maakt, zodat wij zeker weten dat we ook tijd hebben om jou van het juiste advies te voorzien.