Draairaam naar buiten

Enig resultaat

  • Nucce Rolhor (RO)

    Een rolhor is ideaal voor ramen waar je niet continue een gesloten hor wilt. Als de hor niet gebruikt wordt zit er geen gaas voor het raam.

     167 Meer informatie

Hor draairaam naar buiten
Geniet jij tijdens de zomer ook zo van de frisse lucht die door je woning waait? Er gaat niets boven een natuurlijk zomers briesje dat ventileert. Hierdoor blijft je huis lekker koel. Maar bij het openzetten van je draairaam komen er ook andere naar binnen gevlogen. Met een hor voor je draairaam naar buiten is dit probleem voorgoed verleden tijd. Via onze website kun je je eigen hor samenstellen, zodat deze perfect past bij jouw interieur en wensen. Bestel eenvoudig via onze webshop en profiteer van gratis bezorging!

Er zijn verschillende soorten ramen die vallen binnen de categorie draairaam naar buiten, die net iets anders zijn, maar in de basis wel veel op elkaar lijken voor de toepassing van een bepaald type hor. Zo moet je bij dit soort ramen denken aan een uitzetraam, een klepraam of bijvoorbeeld een klapraam ook allemaal met een diversiteit aan soorten handgrepen en afsluiters. Alle horren voor dit soort naar buiten draaiende ramen worden aan de binnenzijde van het raam geplaatst.

Op onze webshop vind je een uitgebreide collectie horren voor jouw draairaam naar buiten welke je zelf naar wens kan samenstellen. Zo kun je toch het hele jaar genieten van een heerlijk geventileerde ruimte zonder vervelende insecten in je huis.
Hor voor draairaam naar buiten kopen
Echte kwalitatieve horren voor draairamen naar buiten koop je bij Nucce tegen aantrekkelijke prijzen. We hechten veel waarde aan het uiterlijk, de kwaliteit en de functionaliteit van onze uitzetraam horren. Daarom maken we gebruik van Duitse degelijke materialen met een gepatenteerde technologie. De Nucce horren voor draairamen naar buiten worden in onze eigen productielocatie in Eindhoven met zorg geproduceerd. Naast een gedegen Duitse kwaliteit is in de jarenlange ontwikkeling veel aandacht besteed aan cruciale details zoals de vormgeving van de profielen en de grepen. Deze degelijke en stevige basis garandeert een langere levensduur en een blijvend mooie uitstraling van onze horren.
Draairaam naar buiten hor op maat
Een draairaam naar buiten kun je draaiend en/of kantelend opendoen. Al onze horren geschikt voor draairamen naar buiten worden op maat gemaakt. Dit heeft als voordeel dat je zeker weet dat de hor perfect past in jouw situatie. Hierdoor kun je onbezorgd je raam openzetten en genieten van frisse lucht, en blijft je woning insectenvrij. Dit geldt overigens ook voor onze andere soorten horren. Aan de hand van onze meetinstructies kun je je raam eenvoudig inmeten. We adviseren dit zo nauwkeurig mogelijk te doen, eventueel met twee personen. Via onze webshop kun je de maten invoeren bij de gewenste soort hor, klik op bestellen en wij zullen voor je aan de slag om de hor voor jouw draairaam naar buiten op maat te maken. Bij twijfel over de maat kun je contact met ons opnemen. We voorzien je graag van passend advies.
Stel zelf samen
Bij ons kun je je hor voor een raam met uitzetijzer zelf naar wens samenstellen. We bieden een groot aanbod aan mogelijkheden. Zo kun je de kleur van de hor bepalen en eventueel speciaal pollenwerend gaas kiezen. Ideaal voor degene die snel last hebben van hooikoorts en andere allergieën. Ook hebben wij huisdierengaas in ons productportfolio. Dit is extra sterk gaas speciaal voor horren op plekken waar dit in verband met huisdieren mogelijk gewenst zou kunnen zijn.

Wij bieden een standaard RAL-kleurenpalet, uiteenlopend van witte, grijze en zwarte tinten. Je kunt echter tegen een meerprijs ook een andere RAL-kleur kiezen. Wij kunnen vrijwel iedere RAL-kleur leveren. Houd hierbij rekening met 10 dagen extra levertijd. Voor jouw draairaam naar buiten hebt je de keuze uit de volgende mogelijkheden:

Rolhorren: Een discrete en flexibele bescherming tegen insecten. Rolhorren worden typisch gebruikt voor ramen waarbij geen continue behoefte voor de afscherming tegen insecten gewenst is. De horren kunnen worden opgerold op het moment dat ze niet gebruikt worden.
Plissé horren: Horren te gebruiken voor ramen die een opening of een doorlaatmogelijkheid moeten bieden maar geen continue behoefte voor afscherming tegen insecten nodig hebben. Het gaas wordt als een harmonica naar de zijkant of naar boven opgevouwen.
Draaibare horren: Horren te gebruiken voor ramen die een opening of een doorlaatmogelijkheid moeten bieden.

Bestel online of bezoek onze locatie in Eindhoven
Ons complete assortiment is online te bestellen. Het enige wat je hoeft te doen is het type hor, de juiste afmetingen, de juiste kleur en het soort gaas aan ons door te geven. Wij gaan voor je aan de slag en zullen de op maat gemaakte hor voor jouw draairaam naar buiten zo spoedig mogelijk bij je thuisbrengen. Hoe groot of klein je bestelling ook is, bij ons profiteer je standaard van gratis verzending en 3 jaar garantie. Ben je je nog aan het oriënteren voor de geschikte hor of kom je er niet uit? Je bent van harte welkom op onze locatie in Eindhoven. Hier kun je in alle rust en ruimte een goed beeld krijgen van al onze mogelijkheden. Wij werken uitsluitend op afspraak!