Draairaam naar binnen

Toont alle 4 resultaten

 • Nucce Inzethor (IID)

  Een vaste raamhor, ook wel inzethor (IID), klem je zonder te schroeven in je kozijn. Deze hor is zeer eenvoudig zelf te plaatsen en ook weer te verwijderen.

   108 Meer informatie
 • Nucce inzethor (IOD)

  Een vaste raamhor, ook wel inzethor (IOD), klem je zonder te schroeven tegen je kozijn. Deze hor is zeer eenvoudig zelf te plaatsen en ook weer te verwijderen.

   108 Meer informatie
 • Nucce plisse raamhor (PV)

  Plisse horren zijn bekend om het gevouwen gaas. Het voordeel van de Nucce plisse is dat deze een erg slanke inbouwdiepte heeft. Deze raamhor opent en sluit van onder naar boven.

   209 Meer informatie
 • Nucce Rolhor (RO)

  Een rolhor is ideaal voor ramen waar je niet continue een gesloten hor wilt. Als de hor niet gebruikt wordt zit er geen gaas voor het raam.

   167 Meer informatie

Hor draairaam naar binnen
Heerlijk zo’n raam wat naar binnen opent om lekker te ventileren. Maar wat doe je met de insecten zoals muggen die probleemloos je huis binnenvliegen? Met een hor voor je draairaam binnen geniet je van een geventileerde kamer zonder last te hebben van vervelende insecten.

Binnen de categorie naar binnen draaiende ramen is een diversiteit aan soorten ramen onder te brengen die net iets anders zijn, maar in de basis wel veel op elkaar lijken. Niet alleen het erg populaire en geliefde draaikiepraam, maar ook een kantelraam of een enkel draairaam, in allerlei mogelijke uitvoeringen met verschillende soorten handgrepen en afsluiters, opent naar binnen. Voor raamdecoratie kunnen dit soort ramen vaak een probleem zijn, maar gelukkig niet voor onze Nucce horren. Alle horren worden in dit geval aan de buitenzijde van het raam geplaatst.

Op onze website vind je een diversiteit aan horren voor naar binnen draaiende ramen die je zelf naar wens kunt samenstellen. Zo kun je het hele jaar genieten van een heerlijk geventileerde ruimte.
Hor voor je draairaam naar binnen kopen
De diverse horren van Nucce, toepasbaar voor de naar binnen draaiende ramen, zijn vervaardigd uit de meest duurzame materialen van Duitse topkwaliteit. Alle componenten zijn geoptimaliseerd op vermoeiingssterkte en duurzaamheid. De ergonomische vormgeving van onze handgrepen zorgt voor een comfortabel gemak. Ons gaas wordt gekenmerkt door hoge transparantie en maximale levensduur. Zo is ons gaas gemaakt van glasvezel. Een zeer sterk materiaal wat uitstekende ventilerende eigenschappen heeft. Ook voor naar binnen draaiende ramen is het belangrijk dat de hor tegen een stootje kan. Net als al onze andere horren zijn ook de Nucce horren voor dit type ramen uitvoerig getest op kwaliteit.
Draairaam naar binnen hor op maat
Een draairaam naar binnen kun je draaiend en/of kantelend opendoen. De hor moet in beide situaties het kozijn goed afsluiten, zodat insecten niet naar binnen kunnen komen. Om de optimale bescherming te kunnen bieden, maken wij deze horren voor naar binnen draaiende ramen enkel op maat. Dit geldt overigens ook voor onze andere soorten horren. Aan de hand van onze meetinstructies kun je je raam eenvoudig inmeten. We adviseren dit zo nauwkeurig mogelijk te doen, eventueel met twee personen. Via onze webshop kun je de maten invoeren bij de gewenste soort hor, klik op bestellen en wij zullen voor je aan de slag om de hor voor jouw draairaam naar binnen op maat te maken. Bij twijfel over de maat kun je contact met ons opnemen. We voorzien je graag van passend advies.
Stel zelf samen
Naast het op maat maken van jouw hor voor je draairaam naar binnen zijn er nog meer opties om je hor te personaliseren. Zo kun je de kleur van de hor bepalen en eventueel speciaal pollenwerend gaas kiezen. Ideaal voor degene die snel last hebben van hooikoorts en andere allergieën. Ook hebben wij huisdierengaas in ons productportfolio. Dit is extra sterk gaas speciaal voor horren op plekken waar dit in verband met huisdieren mogelijk gewenst zou kunnen zijn.

Wij bieden een standaard RAL-kleurenpalet, uiteenlopend van witte, grijze en zwarte tinten. Je kunt echter tegen een meerprijs ook een andere RAL-kleur kiezen. Wij kunnen vrijwel iedere RAL-kleur leveren. Voor je draairaam naar binnen heb je de keuze uit de volgende mogelijkheden:

Voorzethor of inzethor:Neemt weinig ruimte in en is toepasbaar in veel situaties. Ideaal voor ramen die alleen worden geopend of gekiept voor ventilatie.
Rolhorren: Een discrete en flexibele bescherming tegen insecten. Rolhorren worden typisch gebruikt voor ramen waarbij geen continue behoefte voor de afscherming tegen insecten gewenst is. De horren kunnen worden opgerold op het moment dat ze niet gebruikt worden.
Plisse horren: Horren te gebruiken voor ramen die een opening of een doorlaatmogelijkheid moeten bieden maar geen continue behoefte voor afscherming tegen insecten nodig hebben. Het gaas wordt als een harmonica naar de zijkant of naar boven opgevouwen.
Draaibare horren: Horren te gebruiken voor ramen die een opening of een doorlaatmogelijkheid moeten bieden.

Bestel online of bezoek onze locatie in Eindhoven
Heb je je hor voor je naar binnen draaiend raam helemaal naar wens samengesteld? Dan kun je deze eenvoudig bij ons bestellen. Plaats je een grote bestelling met bijvoorbeeld meerdere horren? Dan zal er in je winkelmandje automatisch een korting berekend worden. En bij Nucce betaal je standaard geen verzendkosten. Mocht je nog vragen hebben dan kun je altijd even contact opnemen door ons te bellen, mailen of Whatsappen. Wij helpen je graag bij het maken van de juiste hor keuze of het bepalen van de juiste afmeting. Wil je liever zelf aan de slag? Bekijk dan eens onze online keuzehulp om de juiste hor voor je naar binnen openslaande raam te kiezen.