Draaikiepraam

Toont alle 4 resultaten

 • Nucce Inzethor (IID)

  Een vaste raamhor, ook wel inzethor (IID), klem je zonder te schroeven in je kozijn. Deze hor is zeer eenvoudig zelf te plaatsen en ook weer te verwijderen.

   108 Meer informatie
 • Nucce inzethor (IOD)

  Een vaste raamhor, ook wel inzethor (IOD), klem je zonder te schroeven tegen je kozijn. Deze hor is zeer eenvoudig zelf te plaatsen en ook weer te verwijderen.

   108 Meer informatie
 • Nucce plisse raamhor (PV)

  Plisse horren zijn bekend om het gevouwen gaas. Het voordeel van de Nucce plisse is dat deze een erg slanke inbouwdiepte heeft. Deze raamhor opent en sluit van onder naar boven.

   209 Meer informatie
 • Nucce Rolhor (RO)

  Een rolhor is ideaal voor ramen waar je niet continue een gesloten hor wilt. Als de hor niet gebruikt wordt zit er geen gaas voor het raam.

   167 Meer informatie

Een draaikiepraam is voor velen een erg populair en geliefd raam. Het feit dat je het raam zowel een klein stukje kan opendraaien als compleet openzetten, maakt dit raam zeer praktisch. Het enige probleem waar je wel mee kunt kampen, vooral tijdens de zomer, zijn de insecten zoals muggen die probleemloos je huis binnenvliegen. Met een hor voor je draaikiepraam geniet je van een geventileerde kamer zonder last te hebben van vervelende insecten. Op onze website vind je speciale draaikiepraam horren die je zelf naar wens kan samenstellenZo kun je het hele jaar profiteren van je draaikiepramen.
Hor voor draaikiepraam kopen
De diverse horren voor draaikiepramen van Nucce zijn vervaardigd uit de meest duurzame materialen van Duitse topkwaliteit. Alle componenten zijn geoptimaliseerd op vermoeiingssterkte en duurzaamheid. De ergonomische vormgeving van onze handgrepen zorgt voor een comfortabel gemak. Ons gaas wordt gekenmerkt door hoge transparantie en maximale levensduur. Zo is ons gaas gemaakt van glasvezel. Een zeer sterk materiaal wat uitstekende ventilerende eigenschappen heeft. Met name bij draaikiepramen is het belangrijk dat de hor tegen een stootje kan. Net als al onze andere horren zijn ook de Nucce horren voor draaikiepramen uitgebreid getest op kwaliteit.
Draaikiepraam hor op maat
Een draaikiepraam kun je kantelend en draaiend opendoen. De hor moet in beide situaties het kozijn goed afsluiten, zodat indringers zoals insecten niet naar binnen kunnen komen. Om de optimale bescherming te kunnen bieden, maken wij draaikiepraam horren enkel op maat. Dit geldt overigens ook voor andere soorten horren. Aan de hand van onze meetinstructies kun je je raam eenvoudig inmeten. We adviseren dit zo nauwkeurig mogelijk te doen, eventueel met twee personen. Via onze webshop kun je de maten invoeren bij de gewenste soort hor, klik op bestellen en wij zullen voor je aan de slag om de draaikiepraam hor voor jou op maat te maken. Bij twijfel over de maat kun je contact met ons opnemen. We voorzien je graag van passend advies.
Stel zelf samen
Naast het op maat maken van jouw draaikiepraam hor zijn er nog meer opties om je hor te personaliseren. Zo kun je de kleur van de hor bepalen en eventueel speciaal pollenwerend gaas kiezen. Ideaal voor degene die snel last hebben van hooikoorts en andere allergieën. Ook hebben wij huisdierengaas in ons productportfolio. Dit is extra sterk gaas speciaal voor horren op plekken waar dit in verband met huisdieren mogelijk gewenst zou kunnen zijn.

Wij bieden een standaard RAL-kleurenpalet van 10 kleuren, uiteenlopend van witte, grijze en zwarte tinten. Je kunt echter tegen een meerprijs ook een andere RAL-kleur kiezen. Wij kunnen vrijwel iedere RAL-kleur leveren. Voor je draaikiepraam hebt je de keuze uit de volgende mogelijkheden:

Voorzethor of inzethor: Neemt weinig ruimte in en is toepasbaar in veel situaties. Ideaal voor ramen die alleen worden geopend of gekiept voor ventilatie.
Rolhorren: Een discrete en flexibele bescherming tegen insecten. Rolhorren worden typisch gebruikt voor ramen waarbij geen continue behoefte voor de afscherming tegen insecten gewenst is. De horren kunnen worden opgerold op het moment dat ze niet gebruikt worden.
Draaibare horren: Horren te gebruiken voor ramen die een opening of een doorlaatmogelijkheid moeten bieden.

Bestel online of bezoek onze locatie in Eindhoven
Heb je je hor voor je draaikiepraam helemaal naar wens samengesteld? Dan kun je deze eenvoudig bij ons bestellen. Plaats je een grote bestelling met bijvoorbeeld meerdere horren? Dan zal er in je winkelmandje automatisch een korting berekend worden. En bij Nucce betaal je standaard geen verzendkosten. Mocht je nog vragen hebben dan kun je altijd even contact opnemen door ons te bellen, mailen of Whatsappen. Wij helpen je graag bij het maken van de juiste hor keuze of het bepalen van  de juiste afmeting. Wil je liever zelf aan de slag? Bekijk dan eens onze online keuzehulp om de juiste hor voor je draaikiepraam te kiezen.