Dakraam

Toont alle 2 resultaten

  • Nucce Inzethor (IID)

    Een vaste raamhor, ook wel inzethor (IID), klem je zonder te schroeven in je kozijn. Deze hor is zeer eenvoudig zelf te plaatsen en ook weer te verwijderen.

     108 Meer informatie
  • Nucce plisse raamhor (PV)

    Plisse horren zijn bekend om het gevouwen gaas. Het voordeel van de Nucce plisse is dat deze een erg slanke inbouwdiepte heeft. Deze raamhor opent en sluit van onder naar boven.

     209 Meer informatie

Het grote voordeel van een hor voor je dakraam is dat je hierdoor het hele jaar door kunt genieten van een frisse en geventileerde woning. Bij Nucce koop je hoogkwalitatieve horren op maat geschikt voor dakramen. Bovendien heb je bij ons de mogelijkheid om je hor helemaal naar wens samen te stellen. De kleur, het gaas, het type hor en de afmetingen bepaal je zelf. Ontdek de opties en bestel eenvoudig en snel een hor dakraam via onze website. Iedere klant profiteert bij ons van gratis verzending!
Hor voor dakraam kopen
We hebben voor diverse soorten dakramen verschillende horren in ons assortiment. Hierdoor heb je keuze uit uiteenlopende modellen om je woning te beschermen tegen insecten, terwijl je geniet van een heerlijke frisse lucht. Bovendien kan een dakraam hor gewoon geplaatst worden in combinatie met jaloezieën, rolgordijn of andere zonwering, dat is wel zo prettig. Vrijwel alle dakraam horren monteer je aan de binnenkant van het kozijn. Wel is er onderling nog verschil tussen de soorten horren. We hebben de opties hieronder voor je op een rijtje gezet:

Rolhorren: Een discrete en flexibele bescherming tegen insecten. Rolhorren worden typisch gebruikt voor ramen waarbij geen continue behoefte voor de afscherming tegen insecten gewenst is. De horren kunnen worden opgerold op het moment dat ze niet gebruikt worden.
Plissé horren: De plissé hor is een systeem waarbij het gaas niet oprolt in een cassette zoals bij de rolhorren maar in plaats daarvan vouwt het gaas op. De raam klapt niet uit zichzelf terug maar blijft op iedere gewenste stand staan.

Dakraam hor op maat
In de meeste situaties zijn dakramen schuin geplaatst. Het is dus ook belangrijk dat de hor schuin gemonteerd wordt. Het monteren van de hor is niet moeilijker dan bij een normaal verticaal raam. Hiervoor hebben we een praktische meetinstructie opgesteld. Door stap voor stap deze instructies op te volgen, moet het in principe lukken zelf de hor te monteren. Loop je vast? Of heb je vragen over deze instructies? Neem dan contact met ons op. Al onze horren voor dakramen worden op maat gemaakt. Zo ben je verzekerd van een hor die perfect past op jouw dakraam. Hierdoor kun je onbezorgd genieten van een frisse woning, zonder last te ervaren van insecten zoals muggen.

Voor klanten uit de regio bieden wij ook een inmeet service. Neem hiervoor contact met ons op via het contactformulier of bel ons even. Tegen een geringe vergoeding meten wij de producten bij jou in en komen wij ze ook monteren wanneer we ze voor je op maat hebben geproduceerd.
Stel zelf samen
Bij Nucce stel je je eigen hor voor je dakraam volledig naar wens samen. Het begint met het kiezen van de juiste soort hor geschikt voor jouw type dakraam. Vervolgens bepaal je zelf de afmetingen van de hor en kun je daarnaast kiezen uit 10 RAL-kleuren om je hor te personaliseren, zodat deze past bij de rest van je interieur. Op zoek naar een specifieke RAL-kleur die hier niet tussen staat? Geef dan tijdens het bestellen aan welke RAL-kleur je wenst door het bijbehorende nummer in te vullen. Wij zullen je hor produceren in de door jou aangegeven kleur tegen een meerprijs. Houd hierbij wel rekening met 10 dagen extra levertijd.

Heb je snel last van allergieën zoals hooikoorts? Ook het gaas van je hor voor een dakraam kun je aanpassen. Standaard is ons gaas niet pollenwerend, maar dit kunnen we wel voor je regelen. Dit gaas is extra fijn waardoor je de meerderheid van de pollen en andere stoffen buiten houdt. Wil je weten hoe dit er uitziet en hoe het werkt? Via onze website kun je een sample aanvragen en het zelf ontdekken. Pollenwerend gaas ziet er iets anders uit omdat het voor deze speciale anti-allergische functie zo fijnmazig is uitgevoerd.
Bestel online of bezoek onze productielocatie in Eindhoven
Ons complete assortiment is online te bestellen. Het enige wat je hoeft te doen is het type hor, de juiste afmetingen, de juiste kleur en het soort gaas aan ons door te geven. Wij gaan voor je aan de slag en zullen de op maat gemaakte hor voor jouw dakraam zo spoedig mogelijk bezorgen. Hoe groot of klein je bestelling ook is, bij ons profiteer je standaard van gratis verzending. Ben je je nog aan het oriënteren naar de geschikte hor of kom je er niet uit? Je bent van harte welkom op onze locatie in Eindhoven. Hier kunnen wij je een goed beeld geven van onze mogelijkheden. Wij werken uitsluitend op afspraak!