Openslaande deur

Toont alle 7 resultaten

 • Nucce dubbele plisse hordeur (DPDID)

  Plisse horren zijn bekend om het gevouwen gaas. Het voordeel van deze Nucce dubbele plisse is dat deze een erg slanke inbouwdiepte heeft. Deze dubbele hordeur komt vanuit twee zijden in het midden samen en wordt in het midden, middels magneten, gesloten.

   663 Meer informatie
 • Nucce enkele schuifhor (SH)

  Een schuifhor welke soepel over een rail voor de deur en weer weggeschoven kan worden. De schuifhor kan in de winter, indien gewenst, eenvoudig uit de rail genomen worden.

   234 Meer informatie
 • Nucce plisse hordeur (PDID)

  Plisse horren zijn bekend om het gevouwen gaas. Het voordeel van de Nucce plisse is dat deze een erg slanke inbouwdiepte heeft. Deze hordeur kan van links naar rechts of van rechts naar links bediend worden.

   308 Meer informatie
 • Nucce plisse hordeur (PDOD)

  Plisse horren zijn bekend om het gevouwen gaas. Het voordeel van de Nucce plisse is dat deze een erg slanke inbouwdiepte heeft. Deze hordeur kan van links naar rechts of van rechts naar links bediend worden.

   445 Meer informatie
 • Nieuw

  Texas hordeur – Naar 2 zijden scharnierend (TDOD)

  *** UNIEK ***

  Hordeur die naar twee zijden scharniert. Zeer gebruiksvriendelijk omdat een vrije doorloop zowel naar binnen als naar buiten mogelijk is.

   511 Meer informatie
 • Vaste hordeur scharnierend (SDID)

  Stevige hordeur, naar binnen of naar buiten te openen. De hor kan in de winter, indien gewenst, eenvoudig uit het kozijn genomen worden.

   338 Meer informatie
 • Vaste hordeur scharnierend (SDOD)

  Stevige hordeur, naar binnen of naar buiten te openen. De hor kan in de winter, indien gewenst, eenvoudig uit het kozijn genomen worden.

   417 Meer informatie

Wil je zorgeloos genieten van een frisse en gezonde woning zonder dat ongedierte, pollen of andere pluisjes naar binnen komen? Kies er dan voor om een hoogwaardige kwaliteit hor van Nucce voor je openslaande deuren te plaatsen. Nucce biedt een ruim assortiment horren voor openslaande deuren tegen een scherpe prijs. Onze horren zijn verkrijgbaar in uiteenlopende kleuren en soorten. Wij leveren altijd maatwerk, zodat je verzekerd bent van een hor die perfect aansluit op jouw openslaande deuren. Kies de hor die bij je past en bestel direct in onze online webwinkel. Bij Nucce profiteert iedere klant van gratis verzending!
Hordeur openslaande deur kopen
Hordeuren voor openslaande deuren komen met name voor in de verbinding met je tuin, openslaande achterdeuren of openslaande tuindeuren. Als je van plan bent om een hordeur voor je openslaande deuren te kopen dan zijn een aantal zaken waarop je moet letten. Het is natuurlijk wel belangrijk dat de deur nog probleemloos open of dicht kan zonder dat de hor in de weg zit. Kijk hiervoor bij onze keuzehulp om tot de juiste hordeur voor je openslaande deuren te komen. Nucce maakt onderscheid tussen verschillende soorten hordeuren geschikt voor openslaande deuren. Voor je gemak hebben we de mogelijkheden hieronder op een rijtje gezet:

Scharnierende hordeuren: Scharnierende hordeuren zijn hordeuren die in twee richtingen geopend kunnen worden en ook vanzelf sluiten. Deze deuren zijn ontworpen voor toepassingen met een hoge belasting gecombineerd met comfort. De minimale spleetmaten en de verborgen scharnieren geven de uitstraling van deze deur een harmonieus geheel. De geïntegreerde handgreep en de bodemplaat sluiten naadloos op elkaar aan en hebben een doordachte ergonomie.
Draaideuren: De Nucce draaideuren worden typisch toegepast bij terras- en balkondeuren. Deze hordeuren kunnen in één richting geopend worden. Met de stabiele constructie voldoet het frame aan de hoogste eisen op het gebied van stevigheid. Perfecte profieluiteinden, onzichtbare scharnieren en een zacht sluitgeluid maken onze draaideuren tot een bijzonder populair product. Vooral bij draaideuren is een goede bediening belangrijk.
Plissé hordeuren: Plissé horren zijn nog steeds trendzetters in de zon- en insectenbescherming. Plissé hordeuren kun je naar de zijkant openschuiven. Hier worden ze als een harmonica opgevouwen. Ons strakke ontwerp in combinatie met de speciaal gevouwen stof zorgt voor een moderne uitstraling. Met een inbouwdiepte van slechts 22 mm en een extra vlakke onderlat ontstaat een nagenoeg naadloze integratie tussen deze insectenwering en uw bestaande raam of deur. Geopend ontvouwt het plissé zich volledig en zorgt voor een insectenvrije leefruimte. Samengeschoven heeft het slechts een minimale ruimte nodig.

Hor voor openslaande deur op maat
Zoals al eerder vermeld, leveren wij alle horren voor openslaande deuren op maat. Dit doen wij omdat geen enkele deur, raam en woning hetzelfde is. Een standaard maat hanteren resulteert in horren die nooit perfect zullen passen, zeker bij openslaande deuren die vaak open- en dichtgaan is het van belang dat de horren mooi aansluiten en flexibel genoeg zijn. Bij iedere soort hor op onze website hebben we een duidelijke meetinstructie toegevoegd. Door deze stap voor stap te volgen kun je zelf je kozijn inmeten en vervolgens de juiste afmetingen bepalen en aan ons doorgeven. Wist je al dat onze horren voor deuren in diverse RAL-kleuren beschikbaar zijn? Geef bij het bestellen aan welke kleur en afmetingen je wenst, de horren zullen voor je in de juiste maat en kleur worden gemaakt.

Voor klanten uit de regio bieden wij ook een inmeet service. Neem hiervoor contact met ons op via het contactformulier of bel ons even. Tegen een geringe vergoeding meten wij de producten bij jou in en komen wij ze ook monteren wanneer we ze voor je op maat hebben geproduceerd.
Hor openslaande tuindeur
Het is ook zeker mogelijk om een hordeur voor je openslaande tuindeur te plaatsen. Ideaal wanneer je je huis wilt laten doorluchten terwijl jij lekker geniet van het mooie weer in de tuin. Je hoeft niet bang te zijn dat ongedierte zoals muggen, vliegen of spinnen naar binnenkomen. Door onze slimme geïntegreerde grepen is een Nucce hordeur eenvoudig te openen of te sluiten dus mocht je snel even naar binnen willen om iets te drinken te pakken dan is dit geen probleem. Al onze hordeuren voor openslaande tuindeuren zijn maatwerk.
We helpen je graag
Met zoveel keuze hordeuren voor openslaande deuren kan het overweldigend zijn om de juiste hor te vinden. Raadpleeg in geval van twijfel onze handige keuzehulp. Op deze pagina vind je ons complete assortiment en krijg je direct een goed en helder overzicht van de mogelijkheden, de specificaties en de installatie eisen. Heb je de keuzehulp doorlopen en kun je hierna nog wat extra advies gebruiken? Neem dan gerust contact met ons op. We delen graag onze tips en kennis met je en kunnen aan de hand van jouw wensen of voorkeuren je een passend advies geven.
Bestel online of kom langs op locatie
Nadat je alle gegevens en informatie hebt ingevuld kun je de hordeur voor je openslaande deuren eenvoudig bij ons online bestellen. Onze hordeuren koop je voor de beste prijzen en je betaalt bij ons geen verzendkosten, hoe groot of klein je bestelling ook is. Wil je liever ons aanbod met eigen ogen bekijken? Op afspraak kun je een bezoekje brengen aan onze vestiging in Eindhoven. Wij werken uitsluitend op afspraak om jou persoonlijke te helpen en begeleiden. Onze adviseurs staan voor je klaar om je te helpen bij het vinden van een passende deurhor voor jou openslaande deuren.