Hordeuren

Toont alle 9 resultaten

  In de lente en de zomer wil je kunnen genieten van het mooie weer en frisse lucht. De deur openzetten, zodat het in huis lekker kan ventileren, doen we dan ook graag. Je zit alleen niet te wachten op de muggen en andere insecten die dan zomaar naar binnen vliegen. Om vervelende insecten en ongedierte buiten de deur te houden, kies je voor een hordeur van Nucce. Omdat iedere deur anders is, worden al onze hordeuren op maat gemaakt. Nucce is jouw specialist in hordeuren. Onze hordeuren op maat zijn vervaardigd van hoogwaardige materialen met Duitse kwaliteit.  Ontdek ons uitgebreide aanbod hordeuren en bestel eenvoudig via onze webshop.
  Deurhor kopen
  Er komt veel kijken bij het kopen van een geschikte deurhor. Het doel van een deurhor is het buiten houden van insecten zoals muggen en vliegen. Daarom is het belangrijk dat de hor perfect aansluit op je deur maar zeker ook op de gebruikersgemakken die passen bij de betreffende deur. Hoewel er vaak gedacht wordt dat deurhorren enkel geschikt zijn voor een voor- of achterdeur, kunnen deurhorren ook op andere plekken in huis toegepast worden. Insecten komen tenslotte niet alleen via de meest gangbare deuropeningen naar binnen. Zo zijn deurhorren toe te passen als scharnierende hor, plissé deurhor of als een schuifhor. En zo hebben we ook de unieke “texas” hordeur welke zowel naar binnen als naar buiten scharniert. Heel praktisch, zeker als je een dienblad of andere spullen in je handen hebt.

  Diverse oplossingen toe te passen op diverse soorten van deuren, denk aan dubbele deuren, openslaande deuren, een draaideur of zelfs bij een schuifpui. Onze deurhorren kunnen dus op tal van soorten deuren worden gemonteerd. Dankzij onze ruime selectie hordeuren is er voor iedereen wel een passende hor te vinden.

  Hordeuren koop je bij ons tegen scherpe prijzen. Bovendien kun je de afmetingen en kleur van de hor geheel zelf bepalen. Onze deurhorren zijn verkrijgbaar in verschillende standaard RAL kleuren:

  Verkeerswit RAL9016
  Antracietgrijs RAL7016
  Sepiabruin RAL8014
  Okerbruin RAL8001
  Leembruin RAL8003
  Donkerbruin TON8077
  Leigrijs RAL7015 (standaard – meerprijs 10%)
  Bazaltgrijs RAL7012 (standaard – meerprijs 10%)

  Alle onze hor profielen in Verkeerswit en Antracietgrijs liggen standaard op voorraad. De andere RAL kleuren niet altijd waardoor in een enkel geval de levertijd iets langer kan zijn dan de standaard levertijd.

  Staat de (RAL)kleur die je zoekt er niet tussen? Het is zeker ook mogelijk om een andere RAL kleur te kiezen. Neem in dat geval even contact met ons op. Wij voorzien je dan graag van een klantspecifieke offerte. De levertijd van een niet-standaard kleur is echter wel 10-15 werkdagen langer en duurder, omdat wij deze specifiek voor jou laten coaten. Hou hier dus even rekening mee in je keuze.
  Deurhor op maat
  Een hor voor je deur naar de achter- of voortuin biedt veel voordelen. Zo kun je onbezorgd genieten van het mooie weer in je tuin. Door het eenvoudige bedieningsgemak van onze horren kun je ook probleemloos even naar binnen om wat eten of drinken te pakken. Maar daarnaast is goed ventileren ook belangrijk voor je gezondheid. Dankzij het gebruik van horren wordt je huis automatisch geventileerd met verse lucht. De horren zullen ervoor zorgen dat er geen insecten binnenkomen. Het is de ideale uitkomst. Al onze horren worden op maat gemaakt. Zo ben je verzekerd van een hor die exact aansluit op je deur.
  Inmeten deurhor
  Op onze website kun je de afmetingen invullen en direct je favoriete deurhor bestellen. Om je te helpen bij het inmeten hebben we een speciale meetinstructie gemaakt voor al onze horren, deze kun je terugvinden bij iedere soort deurhor. Als je een grote deur moet inmeten, adviseren we je om dit met twee personen te doen, zodat je zeker weet dat de maten kloppen. We raden aan om hier een rolmaat voor te gebruiken, omdat deze het meest nauwkeurig is. Maar daarnaast houden we rekening met kleine meetfouten. Als je een paar millimeter afwijkt of ietwat verkeerd inmeet, zal de hordeur over het algemeen nog steeds passen. Maar let wel, twijfel je over de maat of de manier waarop je moet meten? Neem dan gerust even contact met ons op. Samen komen we tot een passende oplossing.

  Voor klanten uit de regio bieden wij ook een inmeet service. Neem hiervoor contact met ons op via het contactformulier of bel ons even. Tegen een geringe vergoeding meten wij de producten bij jou in en komen wij ze ook monteren wanneer we ze voor je op maat hebben geproduceerd.
  Naar wens samen te stellen
  Tijdens het bestelproces heb je de mogelijkheid om de hordeur naar wens samen te stellen. Niet alleen de afmetingen, de kleur en de soort deurhor maar ook het horgaas kan naar wens aangepast worden. Het “normale” horren gaas is niet standaard pollenwerend of hooikoortsvriendelijk. Natuurlijk wordt er wel een deel van de pollen tegengehouden door het gaas, maar voor optimaal comfort kun je beter gaan voor ons speciaal pollenwerend gaas. Dit alternatieve gaas laat minder pollen door, maar hierdoor dus ook wat minder lucht en licht. Benieuwd hoe dit er uitziet? Via onze website kun je een gratis sample aanvragen.

  LET WEL OP: Bij het pollenwerend gaas kunnen soms wat oneffenheden in het gaas zitten. Schrik dus niet als je wat kleinere golfjes of wat lichtere of donkerdere banen tegenkomt, dit is normaal. Dit komt omdat dit een ander soort gaas betreft. Maar dit heeft geen effect op de werking van het pollenwerend gaas.

  Ons assortiment deurhorren bestaat uit diverse soorten horren waar je uit kunt kiezen. We hebben ze hieronder voor je op een rijtje gezet:

  Scharnierende hordeuren: Scharnierende hordeuren zijn hordeuren die in twee richtingen geopend kunnen worden en ook vanzelf sluiten. Deze deuren zijn ontworpen voor toepassingen met een hoge belasting gecombineerd met comfort. De minimale spleetmaten en de verborgen scharnieren geven de uitstraling van deze deur een harmonieus geheel. De geïntegreerde handgreep en de bodemplaat sluiten naadloos op elkaar aan en hebben een doordachte ergonomie.
  Draaideuren: De Nucce draaideuren worden typisch toegepast bij terras- en balkondeuren. Deze hordeuren kunnen in één richting geopend worden. Met de stabiele constructie voldoet het frame aan de hoogste eisen op het gebied van stevigheid. Perfecte profieluiteinden, onzichtbare scharnieren en een zacht sluitgeluid maken onze draaideuren tot een bijzonder populair product. Vooral bij draaideuren is een goede bediening belangrijk.
  Plissé hordeuren: Plissé horren zijn nog steeds trendzetters in de zon- en insectenbescherming. Plissé hordeuren kun je naar de zijkant openschuiven. Hier worden ze als een harmonica opgevouwen. Ons strakke ontwerp in combinatie met de speciaal gevouwen stof zorgt voor een moderne uitstraling. Met een inbouwdiepte van slechts 22 mm en een extra vlakke onderlat ontstaat een nagenoeg naadloze integratie tussen deze insectenwering en uw bestaande raam of deur. Geopend ontvouwt het plissé zich volledig en zorgt voor een insectenvrije leefruimte. Samengeschoven heeft het slechts een minimale ruimte nodig.

  Nucce voert alle roterende hordeuren aan de onderzijde standaard uit met een esthetische tredebeschermingsplaat. De versteviging geeft de deur extra stabiliteit en is ook praktisch, omdat het frame in dit gebied met een zachte voetbediening kan worden geopend.
  Wij staan voor je klaar
  We begrijpen dat het lastig kan zijn om een duidelijke indruk te krijgen van een hordeur welke geschikt is voor je woning. Een deurhor koop je immers niet iedere dag, in sommige gevallen zelfs voor het leven. We willen je graag zoveel mogelijk helpen en informeren over al onze producten. We delen graag onze kennis en ervaring met je en voorzien je bovendien van passend advies. Bij vragen of onduidelijkheden kunt je ons altijd bellen of mailen. Samen vinden we ongetwijfeld een goede oplossing. Via onze keuzehulp kun je ons uitgebreide assortiment zien. Zo krijg je direct een goed en helder overzicht van de specificaties en de installatiemogelijkheden.
  Bestel online of bezoek onze productielocatie
  Een hordeur bestel je voordelig, gemakkelijk en veilig bij Nucce. Bij ons ben je verzekerd van persoonlijke en vakkundige service, een hoogwaardige kwaliteit en een garantie van 3 jaar. Naast hordeuren kun je bij ons ook terecht voor raamhorren en allerlei andere zonwering zoals zonneschermen, uitvalschermen of overkappingen. Bij bestelling van onze horren betaal je overigens geen verzendkosten en profiteer je van een snelle levering. Op afspraak kun je ook langskomen op onze productie locatie in Eindhoven. Hier krijg je een goede indruk van al onze horren voor deuren en ramen en kun je samen met een adviseur de mogelijkheden doornemen. Je kun een afspraak maken door contact met ons op te nemen. We staan graag voor je klaar!