Dealer worden

Wil je ook meegroeien met Nucce?

Blije klanten

Bij Nucce staat de klant op nummer 1.
Ben je ambitieus en wil jij je klanten meer bieden dan standaard service en standaard kwaliteit, dan ben je bij Nucce aan het juiste adres.

Nucce levert echte hoogwaardige kwalitatieve producten op het gebied van zonwering, overkappingen en horren.
Producten alleen gemaakt van de beste materialen, gegarandeerd van jarenlang gebruikersplezier en genot voor jouw klanten. Belangrijk want jij wilt toch ook alleen blije klanten?

Ambities

Nucce is nog een jong bedrijf met ambitieuze plannen.
Wij willen onze producten toegankelijk maken voor iedereen.
Maar naast die grote ambitie willen wij wel op een professionele en overzichtelijke manier groeien en onze partners op een goede manier begeleiden.
Alleen dan kunnen wij samen succesvol zijn.

Commerciele ondersteuning door Nucce

Nucce helpt haar dealers mee om te groeien door ook potentiële klanten aan te leveren. Geïnteresseerden danwel concrete klanten, als resultaat uit onze commerciële activiteiten en campagnes, verwijzen wij door naar onze lokale partners. Daarnaast heb je natuurlijk ook je eigen vrijheid en zelfstandigheid om de bij jouw passende commerciële activiteiten te ontplooien en je eigen reclames te voeren.

Verder is het voor jou als dealer mogelijk om je klanten bij ons op locatie in Eindhoven kennis te laten maken met de Nucce producten. Die service bieden wij. Samen met je klant kunnen we kijken wat de wensen en mogelijkheden zijn en een greep uit ons assortiment laten zien. 

Interesse?

Overkappingen en zonwering
Op dit moment hebben wij voor onze overkappingen al een samenwerking in Limburg, Brabant en Utrecht. Voor de andere delen van het land wordt op dit moment nog alles vanuit Eindhoven gedaan. Maar het is natuurlijk veel makkelijker om dit lokaal te doen. Voor diverse regio’s zijn wij dus nog op zoek naar samenwerkingen met dealers die geïnteresseerd zijn om in deze fase van het bedrijf met ons mee te groeien.

Screens, raamhorren en deurhorren
Zeer hoogwaardige kwaliteit met productie in eigen huis in Eindhoven. Een mooi product waar u onderscheidend mee kunt zijn naar uw klanten.

Een deel van de geïnteresseerden zal op basis van onze online instructies middels onze configurator zelf hun horren inmeten en online bestellen. Er is echter ook een hele grote groep klanten die hier liever niet zelf aan begint en dit graag door een expert uit laat voeren.

Horren is een mooi product om toe te voegen aan een bestaand productportfolio of een bestaande service die u al biedt. Bent u leverancier van raambekleding, kozijnen, (buiten)meubilair of levert u aannemersactiviteiten (renovatie danwel nieuwbouw) dan pakt u het adviseren, inmeten en installeren van onze kwalitatieve raam- en deurhorren en screens mogelijk meteen mee in uw werkzaamheden bij uw klanten.

Contact

Denkt je dat er een mogelijke match is met Nucce en ons productportfolio ?

Neem voor meer informatie gerust contact met ons op via onderstaand formulier, mail, WhatsApp of telefoon. Een gesprek bij ons op locatie kan natuurlijk ook, hier kunnen we wat meer laten zien en samen bespreken wat we voor elkaar kunnen betekenen.